Az Isostar

Sokkal több, mint egy márka

Az Isostar a sporttáplálkozás úttörője. Az első olyan márka, mely Európában született 1977-ben. Kezdetben kizárólag izotóniás porok szerepeltek a termékpalettán, de pontosan ezek voltak azok, melyek a márka nevét az egekig emelték. 40 év alatt a termékcsalád együtt változott az újra és újra felmerült igényekkel. Új ízek, új receptúrák, új formátumok kerültek az amúgy egyre szélesedő piacra.

A 80-as években a termékkínálat újra bővült. A folyamatos kereslet kapcsán repertoárba kerültek az első energiaszeletek, melyek már ekkora kiváló visszhangot kaptak a sportolói világból. A külső, az összetétel fokozatosan, évek alatt nyerte el mostani formátumát, erősen igazodva a jelenkori trendekhez és felhasználó igényekhez.

A márka 5 alapvető érték mellett tette le voksát. Egyszerre fontos számára a tisztelet, az innováció, a felelősségvállalás, az elkötelezettség és az egyszerűség. Ezek az értékek követik végig az Isostar minden fejlesztését a kezdetektől fogva. Mind a termékek,  minden a fejlesztés közben végzett tevékenységek tükrözik az etikát, a társadalmi és környezeti felelősség vállalást.

Az Isostar tiszteletben tartja a WADA (Doppingellenes Világügynökség) által ajánlott szabályokat és betartja az egyes országok ezen a területen megfogalmazott szigorú előírásait. Termékeiben garantálja az illegális, vagy dopping anyagok hiányát.

A környezettudatosság jegyében az Isostar fontosnak tartja, hogy pl. bizonyos termékei újrahasznosított alapanyagokból készülnek. Szeletei, energia rúdjai UTZ tanúsítvánnyal rendelkező kakaóból készülnek, illetőleg italaihoz csak természetes ízeket használnak.

Értékeink

v1-471-7

Szakértelem

Több mint 40 éves tapasztalatunk páratlan. Az innováció a márka DNS-ének része. Az Isostar termékeket együttműködésben tervezték úgy, hogy a lehető legjobban megfeleljenek a fiziológiai igényeknek.

Kvalitás

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak. Ezeket Svájcban (ital) és Franciaországban (szeletek és gélek) készítik ellenőrzött műhelyekben. Az összetevőket szigorúan megválasztjuk.

Bizalom

Az Isostar több, mint 40 éve bizalmi kötelékeket teremtett a sportolókkal. Kerékpáron, futtában, rövid, vagy hosszútávon… a márka támogatja a sport szerelmeseit. Ha kihívás előtt állsz, melyről úgy gondolod ez lehet életed legnagyobb kihívása, tudd, termékeink melletted állnak és átsegítenek a legnehezebb akadályokon is.