Porok

Elérhető ízesítés:

ISOSTAR HYDRATE&PERFORM IZOTÓNIÁS POR 400G

TERMÉKLEÍRÁS

Ideális aktív sportolóknak. 150 – 200 ml fogyasztása javasolt sportolás előtt, közben és után 15 – 20 percenként. Az Isostar Hydrate Perform sportital, mely izotóniás és ásványi anyagokat tartalmaz. Tartalmaz kalciumot, magnéziumot az izomműködés-és sejtanyagcseréhez. Továbbá B1 vitamin a fáradtság ellen. 100 g por; ami kb. 1,25 l ital 371 kcal-t tartalmaz. 400 g azaz egy doboz 10 x 0,5 l italra elegendő. Elkészítés: 3 x a mellékelt kanállal 500 ml vízben feloldva. A terméket előállító üzemben glutént és tejet használnak.

Tápérték táblázat

ISOSTAR HYDRATE&PERFORM IZOTÓNIÁS POR 1500G

TERMÉKLEÍRÁS

Ideális aktív sportolóknak. 150 – 200 ml fogyasztása javasolt sportolás előtt, közben és után 15 – 20 percenként. Az Isostar Hydrate Perform sportital, mely izotóniás és ásványi anyagokat tartalmaz. Tartalmaz kalciumot, magnéziumot az izomműködés-és sejtanyagcseréhez. Továbbá B1 vitamin a fáradtság ellen. 100 g por; ami kb. 1,25 l ital 371 kcal-t tartalmaz. 1500 g azaz egy csomag 37 x 0,5 l italra elegendő. Elkészítés: 3 x a mellékelt kanállal 500 ml vízben feloldva. A terméket előállító üzemben glutént és tejet használnak.

Elérhető ízesítés:

Tápérték táblázat

Elérhető ízesítés:

Tápérték táblázat

ISOSTAR ENDURANCE+ LONG ENERGY POR

TERMÉKLEÍRÁS

A Long Energy izotóniás ital, ám szénhidrát tartalma magasabb és összetettebb, mint a Hydrate and Perform termékünknek. Ideális marathonistáknak, 1 óránál hosszabb fizikai igénybevétellel járó sportokhoz. A nagy folyadék veszteség és a fáradság leküzdésében a sportolás előtt közben és után javasolt fogyasztani. Kifejezetten alkalmas a sporttevékenység utáni regenerációra. Magasabb szénhidrát és alacsonyabb cukor tartalma hosszan fenntartja az energia ellátottságot és elősegíti a gyomorból történő fokozatos felszívódást. 790 g-os narancs ízű por kiszerelésben kapható.

Készült: maltodextrin, cukor, oldható burgonya keményítő, természetes színezőanyag ( E 161), természetes és természet-azonos ízesítők, citromsav (E 330), szódium-citrát, béta-karotin (E 160), szódium-klorid, C-vitamin, E vitamin és B1 vitamin felhasználásával. Ozmolalitás: (mOsm/kg vízben): 290.

ISOSTAR MALTO CARBO LOADING POR

TERMÉKLEÍRÁS

Az Isostar Malto Carbo Loading port speciálisan arra tervezték, hogy versenyek előtt a szénhidrát tartalékot feltöltse a megfelelő szintre. Szénhidrát tartalmú sportital elkészítésére alkalmas C, E és B1 vitaminnal kiegészítve. A B1 és C vitamin hozzájárul a normál energia anyagcseréhez. A C és E vitaminok segítenek megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.

Használat: Verseny előtt 3 napon keresztül, naponta 3-3 tasakot vízben feloldani és elfogyasztani. Ezáltal megfelelő mennyiségű szénhidrát tartalmú folyadék jut a szervezetbe, amire közvetlenül a verseny előtt a felkészülési szakaszban rendkívül nagy szükség van a jobb eredmények eléréséhez. Semleges aromájú.

Maltodextrin: a sporttáplálkozási termékeknél szokás olyan cukrokat használni, mint amilyen a maltodextrin. Ezek az úgynevezett poliszacharid cukrok összetett szénhidrátok, amelyeket a szervezet lassabban dolgoz fel és megelőzi az így hirtelen megnövekedett vércukorszintet és ennek eredményeként a visszaesést, megelőzi a csökkentett teljesítményt és az éhség érzetét. Különösen az állóképességi sportoknál fontos elérni egy jó szénhidrát egyensúlyt, amelynek legtöbbje komplex szénhidrátokból kell állnia. Ez csökkenti a hirtelen hipoglikémiás zuhanás kockázatát.

Elérhető ízesítés:

Tápérték táblázat

Elérhető ízesítés:

Tápérték táblázat

ISOSTAR RELOAD AFTER SPORTS, REGENERÁLÓ ITALPOR

TERMÉKLEÍRÁS

Az Isostar Reload After Sports por elősegíti a sport utáni regenerációt. A szénhidrát és protein kombináció, a vitaminok (B1, B2, B6, C, E és niacin) valamint a kálcium és magnézium segíti az optimális izomműködést. A B2, C, B6 vitaminok és a niacin csökkentik a fáradságot. A fogyasztása ajánlott egyaránt a gyors, rövid és a hosszú időt is igénybe vevő sportokhoz is: maraton, kerékpár, triatlon, labdarúgás, kézilabda, jégkorong, vízilabda, step, judo, tenisz, szörf, vívás, küzdősportok stb….

ISOSTAR IZOTÓNIÁS ITALPOR, 450G, HYDRATE & PERFORM

TERMÉKLEÍRÁS

Izotóniás porital elektrolitokkal, szénhidrátokkal és vitaminokkal. Segít fenntartani a teljesítményt. Csökkenti a kimerültség érzését és hozzájárul a víz felszívódásának fokozásához. Felgyorsítja az általános regenerálódást.

Jellemzői:

 • Új recept. Színezékektől, tartósítószerektől és édesítőszerektől mentes
 • Sportolóknak megfelelő. Étrend-kiegészítőkkel.
 • Felgyorsítja és javítja a hidratációt
 • Az elkészített izotóniás ital hozzájárul a teljesítmény fenntartásához hosszabb állóképességű sportteljesítmények során és javítja a víz felszívódását
 • Csökkenti a kimerültség, az izomfáradtság érzését és felgyorsítja az általános regenerálódást
 • Minőségi energiaforrás
 • Tengeri sót és nádcukrot tartalmaz
 • Antioxidánsokat tartalmaz: C-vitamin, amely részt vesz az oxidatív stressz elleni sejtvédelemben
 • B1-vitamint tartalmaz, amely segít az ételt energiává alakítani
 • Osmolalitás 290 mOsmol / kg
 • Vegánoknak is

Elérhető ízesítés: