Porok

Elérhető ízesítés:

ISOSTAR HYDRATE&PERFORM IZOTÓNIÁS POR 400G

TERMÉKLEÍRÁS

Ideális aktív sportolóknak. 150 – 200 ml fogyasztása javasolt sportolás előtt, közben és után 15 – 20 percenként. Az Isostar Hydrate Perform sportital, mely izotóniás és ásványi anyagokat tartalmaz. Tartalmaz kalciumot, magnéziumot az izomműködés-és sejtanyagcseréhez. Továbbá B1 vitamin a fáradtság ellen. 100 g por; ami kb. 1,25 l ital 371 kcal-t tartalmaz. 400 g azaz egy doboz 10 x 0,5 l italra elegendő. Elkészítés: 3 x a mellékelt kanállal 500 ml vízben feloldva. A terméket előállító üzemben glutént és tejet használnak.

Tápérték táblázat

ISOSTAR HYDRATE&PERFORM IZOTÓNIÁS POR 1500G

TERMÉKLEÍRÁS

Ideális aktív sportolóknak. 150 – 200 ml fogyasztása javasolt sportolás előtt, közben és után 15 – 20 percenként. Az Isostar Hydrate Perform sportital, mely izotóniás és ásványi anyagokat tartalmaz. Tartalmaz kalciumot, magnéziumot az izomműködés-és sejtanyagcseréhez. Továbbá B1 vitamin a fáradtság ellen. 100 g por; ami kb. 1,25 l ital 371 kcal-t tartalmaz. 1500 g azaz egy csomag 37 x 0,5 l italra elegendő. Elkészítés: 3 x a mellékelt kanállal 500 ml vízben feloldva. A terméket előállító üzemben glutént és tejet használnak.

Elérhető ízesítés:

Tápérték táblázat

Elérhető ízesítés:

Tápérték táblázat

ISOSTAR ENDURANCE+ LONG ENERGY POR

TERMÉKLEÍRÁS

A Long Energy izotóniás ital, ám szénhidrát tartalma magasabb és összetettebb, mint a Hydrate and Perform termékünknek. Ideális marathonistáknak, 1 óránál hosszabb fizikai igénybevétellel járó sportokhoz. A nagy folyadék veszteség és a fáradság leküzdésében a sportolás előtt közben és után javasolt fogyasztani. Kifejezetten alkalmas a sporttevékenység utáni regenerációra. Magasabb szénhidrát és alacsonyabb cukor tartalma hosszan fenntartja az energia ellátottságot és elősegíti a gyomorból történő fokozatos felszívódást. 790 g-os narancs ízű por kiszerelésben kapható.

Készült: maltodextrin, cukor, oldható burgonya keményítő, természetes színezőanyag ( E 161), természetes és természet-azonos ízesítők, citromsav (E 330), szódium-citrát, béta-karotin (E 160), szódium-klorid, C-vitamin, E vitamin és B1 vitamin felhasználásával. Ozmolalitás: (mOsm/kg vízben): 290.

ISOSTAR BIO SPORTITAL POR Exotic/Lime

TERMÉKLEÍRÁS

Isostar BIO sportital por Lime 320g

Az Isostar BIO ENERGY DRINK egy ionos ital, amely tisztán biogazdálkodásból származó természetes összetevőkből készül. Ezért 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára. Energiáját  nádcukorból és szárított búzaszirupból nyeri . Csak Önön múlik, hogy izotóniás vagy hipotóniás italt készít-e a hígításával . Ennek az ionos italnak az összetétele nagyon gyengéd az emésztőrendszerre, és minden sportoló számára megfelelő.

Biogazdálkodásból származó összetevők.

Allergének

Nyomokban zellert, tojást, tejet, szóját és glutént tartalmazhat.

Összetétel

Nádcukor*, szárított búzaszirup*, savanyítószer: citromsav, tengeri só, mauritiusi lime természetes citrus aroma, malpighia lépor* 0,54%. * = biogazdálkodásból származó termék

Isostar BIO sportital por Exotic 440g

Ez az ionos ital biogazdálkodásból származó összetevőkből készül. Magas BIO minőségét az Acerola természetes C-vitaminjával dúsítják . Készítsen izotóniás BIO italt két mérőpohárból 500 ml vízhez . Igényeitől függően hipotóniás és hipertóniás italt is keverhet. Az ionokat és az energiát főként tengeri sóból és nádcukorból nyerik.

Összetétele nagyon gyengéd, ezért nagyon jól tolerálható. 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára, vegánoknak és vegetáriánusoknak is .

Biogazdálkodásból származó összetevők.

Összetétel:

Nádcukor*, szárított búzaszirup*, savanyítószer: citromsav, tengeri só, természetes maracuja aroma, malpighia lépor* 0,54%.

* Biogazdálkodásból származó összetevők. Az alábbi összetevőket felhasználó üzemben készült: Zeller – tojás – tej – szója – glutén.. 

Elérhető ízesítés:

Tápérték táblázat

Elérhető ízesítés:

Tápérték táblázat

ISOSTAR RELOAD AFTER SPORTS, REGENERÁLÓ ITALPOR

TERMÉKLEÍRÁS

Az Isostar Reload After Sports por elősegíti a sport utáni regenerációt. A szénhidrát és protein kombináció, a vitaminok (B1, B2, B6, C, E és niacin) valamint a kálcium és magnézium segíti az optimális izomműködést. A B2, C, B6 vitaminok és a niacin csökkentik a fáradságot. A fogyasztása ajánlott egyaránt a gyors, rövid és a hosszú időt is igénybe vevő sportokhoz is: maraton, kerékpár, triatlon, labdarúgás, kézilabda, jégkorong, vízilabda, step, judo, tenisz, szörf, vívás, küzdősportok stb….